You are here

Isporuka

 

Drago nam je što želite da postanete deo naše K&P zajednice :) Jako nam je važno da ste zadovoljni kako našim proizvodima, tako i brzinom i kvalitetom naše usluge.

 

Evo 3 dodatna razloga zašto da Vaše poverenje poklonite baš nama:

 

  1. Izdavanje fiskalnih računa - Prilikom svake Vaše online kupovine, zajedno sa naručenom robom stići će Vam i fiskalni račun.
  2. Iznad 1000 din, dostava je besplatna - Za sve online narudžbe iznad 1.000 dinara dostava je besplatna, a za one koje su ispod 1000 dinara, troškove isporuke u iznosu od 250 dinara snosi kupac.
  3. Rok isporuke 1 - 3 radna dana - Ukoliko izvršite narudžbu petkom i vikendom, Vaš paket će biti dostavljen naredne nedelje. U slučaju da na lageru nemamo naručene artikle, obavestićemo Vas putem e-pošte ili telefona koji ste nam ostavili u Vašim kontakt podacima.

 

Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na teritoriji Republike Srbije bez Kosova i Metohije.

 

Proces isporuke paketa :

 

  1. Kada pošaljemo paket automatski ćete dobiti SMS ili e-mail poruku sa datumom pristizanja paketa.
  2. Pre nego što vam kurir isporuči paket, nazvaće vas kako bi se dogovorili oko isporuke.
  3. Ako ste robu naručili pouzećem plaćate je na licu mesta po prijemu paketa.
  4. Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Zato je važno da po prijemu otvorite Vaš paket i proverite da nije slučajno došlo do nekih oštećenja.
  5. Ako je došlo do oštećenja, prijavite to kuriru kako bi se napravio zapisnik i u najkraćem mogućem roku nadoknadila šteta.
  6. Za naknadne prijave štete obratite se kurirskoj službi u Vašem gradu. Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 2 dana od datuma preuzimanja paketa!

 

Hvala Vam na ukazanom poverenju!