O nama

Lepa si na svoj način! Naš zadatak je da istaknemo tvoju lepotu baš koliko treba da Ti ostaneš Ti. Zato mi ne prodajemo kozmetičke proizvode, nego samopouzdanje koje ti treba da ostvariš svoje ciljeve, bili oni mali ili veliki.

Mi ne prodajemo kozmetiku – Za nas je važno tvoje samopouzdanje

Naš cilj je da se Ti osećaš lepom i kada se tek probudiš, i kada si u žurbi, i kada treba da osvojiš nečije srce. Biti negovana više nije luksuz. To je svakodnevna potreba svake dame koja drži do sebe.

Zbog toga mi zastupamo brendove koji znaju šta te čini srećnom. Nema veće sreće nego kada kupiš omiljeni kozmetički proizvod, a u novčaniku ti još ostane novca za druge lepe stvari.

Brendovi koje zastupamo još nisu postali svetski poznati, ali su zasigurno osvojili srca mnogih dama širom Evrope. Besprekoran kvalitet naših kozmetičkih proizvoda već je stvorio ogroman broj zadovoljnih kupaca i u Srbiji.

Naša priča je priča o tvojoj lepoti

Naša priča kao kompanije je priča o želji i požrtvovanju da se ta želja ostvari. Osnovani smo 2004. godine da bi u kratkom vremenskom periodu postali ozbiljan učesnik na tržištu kozmetičkih proizvoda Srbije. Od početka nas vodi želja da domaćem tržištu pružimo kvalitetnu kozmetiku po prihvatljivim cenama.

Još važnija želja je da damama na ovim prostorima pružimo samopouzdanje i pomognemo im da istaknu svoju lepotu po kojoj su nadaleko poznate.

Naš moto je da nije kvalitetno samo ono što je skupo! Pravi kvalitet leži u načinu upotrebe naših proizvoda.

Tu smo da ti pomognemo da pravilno biraš kozmetiku

Naš tim stalno osluškuje tvoje komentare, pitanja i molbe kako bi što bolje umeli da odgovorimo tvojim očekivanjima. Tu smo da posavetujemo ako ti je savet potreban, a volimo i da učimo od naših kupaca. Praktičnim uputstvima i zanimljivim detaljima podsećamo kako da upotrebom naših proizvoda postigneš najbolje efekte.

A ako imaš nove ideje, podeli ih sa nama i priključi se našoj K&P zajednici. Nagrada sledi.

Naš asortiman proizvoda pruža mogućnosti najraznovrsnijih kombinacija kako bi tvoja lepota bila naglašena na pravi način. Na tebi je da kombinuješ. Stalno pratimo svetske trendove i među prvima donosimo trendy proizvode damama u Srbiji.

Da ne bude zabune, ne zaboravljamo ni muškarce kao korisnike kozmetičkih proizvoda. U narednom periodu ćemo im sigurno poklanjati sve više pažnje.

Udaljeni smo od tebe samo za jedan klik

Naši proizvodi dostupni su u mnogim prodavnicama kozmetike širom Srbije, a online prodajom stižu na bilo koju adresu u Srbiji. Na našem online shop-u dovoljno je da klikneš na dugme NARUDŽBA kod željenog proizvoda i on najkasnije za 48 sati stiže na tvoju adresu.

Ako ste vlasnik prodavnice i tražite pouzdanog dobavljača kozmetičkih proizvoda, Kozmetika i parfemi d.o.o. je pravi i pouzdani izbor. Kao generalni zastupnici i uvoznici sledećih brendova pružamo najbolje uslove za obostarano uspešnu poslovnu saradnju:

  • Shock Eau de Parfum
  • Ingrid Cosmetics
  • Verona Products Professional
  • Venita Hair Cosmetics
  • Donegal Cosmetic Accessories
  • Bioteq – Michel Laboratory
  • Lazell Parfums

Ali, dosta smo pričali o sebi. Ti si za nas jedino važna!

Tu počinje Tvoja priča!

Kakve je boje tvoj ten?

Kažeš da tvoja kosa jako teško prihvata boju?

Ideš na venčanje u subotu? Kakve je boje tvoja haljina?

Prelistaj naš online shop, sigurno ćeš naći proizvod koji ti treba. 🙂