Uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici kozmetikaiparfemi.rs, vlasništva kompanije Kozmetika i parfemi d.o.o. prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo.

Kozmetikaiparfemi.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja, pa ih posećujte periodično kako biste bili upoznati sa njima.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta kozmetikaiparfemi.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Kozmetikaiparfemi.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe.

Opisi proizvoda

“Kozmetika i parfemi d.o.o.” kao ekskluzivni distributer svih navedenih kozmetičkih brendova za tržište Srbije, garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda.

Proizvodi su predstavljeni što detaljnijim opisom (tekstom) i fotografijom. Fotografija proizvoda vam može poslužiti kao osnovna informacija o izgledu proizvoda. Fotografija proizvoda je data informativno i ne možemo garantovati da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda.

Opšti uslovi

  • Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
  • Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
  • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku od 48 sati.
  • U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.
  • Sve eventualne promene, sem promena vezanih za isporuku, se ne odnose na potvrđene narudžbe.

Cena robe, plaćanje i dostava

Plaćanje naručene robe se vrši pouzećem ili prethodnom uplatom na tekući račun. Cena svakog artikla je iskazana u dinarima sa uračunatim PDV-om. Dostava je besplatna za sadržaj korpe (narudžbe) iznad 2.000 din.

VAŽNA NAPOMENA: Preporučujemo vam da pre preuzimanja utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala. Ukoliko primetite nepravilnosti i na samom proizvodu, proizvod vratite po kuriru.

Reklamacije i povraćaj robe

Reklamaciju možete ostvariti u sledeća dva slučaja:

  • Ukoliko se prilikom prvog korišćenja konstatuje da je isporučeni artikal oštećen, nekompletan, da ne odgovara opisu – U tom slučaju ćemo zameniti proizvod novim ili vratiti novac u najkraćem mogućem roku i snositi troškove dostave.
  • Kupac može zameniti proizvod za drugi, ukoliko je promenio mišljenje ili mu zbog drugog razloga ne odgovara (kada se ne radi o grešci prodavca), ali samo pod uslovom da proizvod nije korišćen. U tom slučaju troškove dostave snosi kupac.

Materijal koji prosleđuje korisnik (komentari i drugi sadržaji)

Lični podaci koje prosledite sajtu kozmetikaiparfemi.rs u svrhu dobijanja proizvoda biće tretirani u skladu sa našom Politikom privatnosti na mreži. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

Vaše lične podatke, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo ih, niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših narudžbenica ili za poruke reklamnog karaktera (e-mail marketing). Prilikom prijema svakog reklamnog e-maila, postoji opcija za odjavu sa naše mailing liste.