8 zagasitih tečnih mat ruževa [TEST, VIDEO]

[VIDEO] Sofija Grijak - Swatch svih nijansi INGRID mat tecnih ruzeva

Sofija Grijak Iličić, naša poznata Youtube blogerka sa više od 106 hiljada pratilaca, testirala je 8 nijansi Ingrid tečnog mat ruža i u videu govorila o njihovoj pigmentaciji, postojanosti i podtonovima. Prenosimo njene utiske, a na dnu strane možete pogledati ceo video.

Ingrid tečni mat ruževi su kvalitetni, postojani i veoma povoljni ruževi od samo 355 dinara. Paleta sadrži i svetle i tamne nijanse među kojima je Sofija pronašla dva nova omiljena tečna ruža. Kako je formula malo prozirnija, ruževi nisu previše pigmentovani i odlični su za osobe koje ne vole preintenzivne boje na usnama. Sve boje su zagasite, što Sofija smatra da nedostaje na našem tržištu.

Ingrid ruževi se lako i ujednačeno nanose i ne ostavljaju trag na usnama. Formula je prijatna, pa nemate osećaj da nosite karmin. Sofiji se posebno dopao aplikator jer nije imala potrebu da koristi olovku za usne. Tankim aplikatorom možete precizno naneti ruž i izvući oštre linije.

Ingrid tečni mat ruževi: nijanse 100-107

U slajderu pogledajte kako Sofiji stoji svaka nijansa i njene komentare o njima.

Ingrid tečni mat ruž 100
Nijansa 100
Ingrid tečni mat ruž (100) je lepa nude rozikasta nijansa sa blagim kajsijastim podtonom. Sofija predlaže da se kod svetlih tečnih ruževa uvek nanesu dva sloja jer će boja biti pigmentovanija. Ne misli da ova boja ide uz njen podton kože, ali je preporučuje devojkama svetlijeg tena i onima koje vole rozikaste i kajsijaste podtonove. Redovan piling usana treba uvek raditi, ali ako koristiš svetle ruževe, onda je ovaj korak obavezan.
Ingrid tečni mat ruž 101
Nijansa 101
Ingrid tečni mat ruž (101) je tamnija i zagasitija od nijanse 100 i podseća na prirodnu boju usana. Formula je gušća i nema potrebe da nanosite dva sloja.
Ingrid tečni mat ruž 102
Nijansa 102
Ingrid tečni mat ruž (102) je jedan od Sofijinih favorita. Tamnija je od prethodne dve nijanse i vuče na ljubičastu boju.
Ingrid tečni mat ruž 103
Nijansa 103
Ingrid tečni mat ruž (103) je magenta nijansa između crvene i roze boje, ali više vuče na crvenu. Sofiji se dopada jer je i mirna i istaknuta boja pa se može nositi i za dnevni i za večernji look.
Ingrid tečni mat ruž 104
Nijansa 104
Ingrid tečni mat ruž (104) ima narandžasto-kajsijasti podton. Sofija je prvo mislila da joj se neće dopasti jer ne voli ove podtonove, ali je promenila mišljenje kada je nanela ruž. Boja je veoma pigmentovana i vibrantna i asocira na leto.
ATTACHMENT DETAILS Ingrid-tečni-mat-ruž-105.png November 6, 2019 180 KB 300 by 478 pixels Edit Image Delete Permanently Alt Text Describe the purpose of the image(opens in a new tab). Leave empty if the image is purely decorative.Title
Nijansa 105
Ingrid tečni mat ruž (105) je zagasito crvena nijansa koja se Sofiji mnogo dopada jer nema u svojoj kolekciji sličnu boju. Nije drečava već ima smireni crven podton koji nije ni previše svetao ni previše taman.
Ingrid tečni mat ruž 106
Nijansa 106
Ingrid tečni mat ruž (106) je Sofiji jako zanimljiva ljubičasta nijansa sa sivkastim podtonom. Mislila je da će biti previše siva za njen ukus, ali je na njenim tamnim usnama boja delovala toplije od očekivanog.
Ingrid tečni mat ruž 107
Nijansa 107
Ingrid tečni mat ruž (107) je Sofijin drugi favorit. U pitanju je zagasito bordo-ciklama nijansa koja ima lep podton koji se uklapa i sa hladnijim i sa svetlijim podtonovima kože.

Pogledajte celu recenziju u Sofijinom videu ispod.

TOP
Nema na lageru
Nema na lageru
Nema na lageru
Nema na lageru
Nema na lageru
Nema na lageru

Da li si probala neki Ingrid tečni mat ruž i koji su ti utisci? Napiši nam u komentaru, na Facebooku ili Instagramu.

Tvoj K&P

Pogledajte spisak prodajnih mesta širom Srbije. Da bi Vam proizvodi stigli na kućnu adresu, naručite ih u našoj online prodavnici, a platite putem uplatnice, pouzećem ili platnim karticama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 + devet =