Pene za kosu u boji Venita [RECENZIJA, VIDEO]

Trendy-polutrajne farbe za kosu

Osećaš da ti je potrebna neka promena, jer si se učaurila u svojoj rutini i zoni komfora. Želiš drugačiji život. Želiš da budeš drugačija. Želiš da se osećaš dobro u svojoj koži i da inspirišeš druge ljude svojom pojavom i svojom pozitivnom energijom. Ne želiš samo tako da životariš ne ispunavajući svoje snove, već živeći neki prosečan život. Da li si razmišljala o drugačijoj boji kose? To je promena koja je uvek dobrodošla i koja menja tvoje rasploženje u trenutku! Ako je tvoja kosa posvetljena, zašto ne bi promenila boju kose na neko vreme i napokon ostvarila svoj san?

Pena za kosu u boji Venita Trendy

Osim što se lako nanosi, ova pena je fantastičan izbor! Potpuno je bezbedna za tvoju kosu, jer ne sadrži amonijak i oksidanse, pa ne moraš da se brineš da li će je oštetiti. Dobra stvar je da iako se desi da ipak nisi zadovoljna bojom kose, ne očajavaj! Ona ostaje na tvojoj kosi samo 4 do 6 nedelja. Na raspolaganju ti je 14 trendy, intenzivnih nijansi i sigurni smo da ćeš pronaći pravu za sebe. Ako slučajno imaš tamniju kosu, nemoj da se nadaš da će boja ispasti kao sa slike. Svi ovi preparati koje navodimo, isključivo daju željene efekte na posvetljenoj (skoro beloj) kosi.

YouTube blogerka Emilija redovno koristi ovu penu u Candy Pink nijansi. U ovom videu možeš čuti njena iskustva i videti kako je ona koristi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × 5 =