Tečni ajlajner Ingrid [RECENZIJA]

Ajlajner je uvek u trendu i svaka žena treba da ga ima u svom neseseru. Ta magična linija ima moć da potpuno transformiše i naglasi oči. Možeš da biraš da li želiš tečni, u gelu, u olovci, kao flomaster, a odabir isključivo zavisi od tvojih potreba.

Milena je uporedila dva tečna ajlajnera sličnog cenovnog ranga – Ingrid i Golden Rose.

INGRID VS GOLDEN ROSE EYELINER

Eyeliner je jedan od makeup proizvoda koji je uvek u trendu. Klasični, crni eyeliner svaka žena treba da ima u svom neseseru jer jedna dobro “izvučena” linija ima tu moć da potpuno transformiše i naglasi oči. Izbor je širok: tečni, u gelu, eyeliner u olovci itd, a koji ćete izabrati zavisi od toga koliko ste spretni i šta vama najviše odgovara.

U današnjem postu ću vam uporediti dva tečna eyeliner-a sličnog cenovnog ranga – Ingrid i Golden Rose cat’s eyes, a koji od njih se meni više dopao i zašto saznajte u nastavku.

Pakovanje

Bočica u kojoj dolazi Ingrid eyeliner je skroz crna i u njoj se nalazi 3,5 ml proizvoda, dok je Golden Rose bočica crno-narandžasta i u njoj se nalazi 6 ml proizvoda.

Četkica/aplikator za nanošenje

Golden Rose cat’s eyes eyeliner je prvi eyeliner ovog brenda koji sam ikada koristila. Dobila sam ga na poklon od drugarice pre nekoliko meseci. Njegov aplikator je sastavljen od mnoštva sitnih četkica. Međutim, kako je otvor na bočici kroz koji prolazi aplikator dosta mali, posle određenog vremena korišćenja on se potpuno deformisao, četkice su se razdvojile i sada više ne mogu da ga koristim. Umesto njega, sada ovaj eyeliner nanosim kosom četkicom koju takođe možete videti na forografiji ispod.

I Ingrid eyeliner je takođe prvi eyeliner ovog brenda koji sam do sada koristila. Njegov aplikator je, pak, iz jednog dela, vrlo je dugačak i precizan. Ovaj eyeliner koristim već nekoliko meseci, a aplikator se ni malo nije promenio i izgleda potpuno isto kao i prvog dana. Ako ste vešti i imate iskustva sa nanošenjem eyeliner-a, sigurna sam da ćete voleti i ovaj. Početnicima bih međutim preporučila neki koji ima malo kraći aplikator jer mislim da je ovaj ipak namenjen onima sa bar malo iskustva.

Struktura i postojanost

Već sam vam na početku posta rekla da su u pitanju gel eyeliner-i. Ingrid ima kremastu i malo gušću strukturu, dok Golden Rose ima nešto tečniju. I jedan i drugi se lako nanose, klize i vrlo brzo se suše na kapcima – nakon toga se ne pomeraju, niti razmazuju.

Nijansa Ingrid eyeliner-a je karbon crna, dosta intenzivna i odlično pigmentovana, pa je jedna linija, bez ikakvih popravki sasvim dovoljna da se postigne vrlo upečatljiv i dramatičan izgled očiju. S druge strane, Golden Rose eyeliner ima nešto slabiju pigmentaciju tj. sama nijansa nije toliko intenzivno crna, ali i to ima svojih prednosti – ja volim da ga koristim za dnevni makeup jer izgleda manje napadno i prirodnije.
Postojanost je kod oba eyeliner-a jako dobra – ostaju na mestu dok ne skinem šminku.

Ingrid eyeliner košta 425 din. i možete ga naručiti online na sajtu kozmetikaiparfemi.rs ili kupiti u nekoj parfimeriji.

Na osnovu svega navedenog ste i sami mogli zaključiti da je Ingrid eyeliner moj favorit, pre svega zbog bolje pigmentacije i kvalitetnijeg aplikatora.

Osnovne karakteristike Ingrid tečnog ajlajner:

  • Poseduje tanku, oštru i izuzetno preciznu četkicu sa kojom savršeno možete izvući liniju iznad gonjih i ispod donjih trepavica.
  • Zahvaljujući finoj i kremastoj strukturi, izuzetno se lako nanosi.
  • Dugo ostaje na kapcima i ne razmazuje se čak ni nakon ludog provoda ili napornog dana.
  • Karbon crna nijansa idealna je za besprekoran make-up očiju.
  • Odgovara svim tipovima kože.
  • Brzo se suši na kapcima.
  • Zapremine je 3,5 ml.

Originalan tekst možeš pročitati na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

dvadeset − četrnaest =