Paleta senki Ingrid „Ideal Eyes (05)“ i podloga za senku [RECENZIJA]

Da li želiš senku koju možeš koristiti svaki dan, ali i za neke svečane prilike? Isprobaj INGRID Ideal Eyes paletu senki <3 A da li će baza za senku učiniti njen efekat još magičnijim? Katarina nam u ovoj recenziji otkriva kako se umalo razočarala, dok nije otkrila jedan trik.

I poslednje vreme sam imala priliku da isprobam nekoliko Ingrid proizvoda. Pisala sam vam o bazi za šminku i o hajlajteru ovde, a danas ću vam pisati o jednoj paleti koju sam izabrala i o bazi za senku.
Kada sam prvi put probala ove senke, bila sam malko razočarana jer je vrlo slaba pogmentacija. Uz nju sam kupila i Ingrid bazu, i naravno probala da senke koristim sa njom tako da se pigmentacija puno poboljšala. Takodje, ja iskreno sve do juče nisam znala za to, dok mi Milica, sa bloga Šminke nikad dosta, nije rekla da ih je najbolje koristiti sa mokrom četkicom jer je tada pigmentacija najbolja.  Ovo mi nije palo na pamet ali na kraju ipak nema mesta razočarenju jer je paleta izgleda i namenjena takvom korišćenju. Uglavnom, ja sam je do sada koristila sa bazom i bila sam zadovoljna. Izabrala sam nijanse koje inače volim pa sam paletu koristila svakodnevno.
Pakovanje je vrlo zgodno za korišćenje, a nijansa je taman koliko treba za jedan makeup look. Najsvetlija je dobra kao hajlajter, a najtamnija za senčenje, dok se sa preostale tri možete igrati i praviti izgled kakav želite. Ne znam koliko se na ove dve fotke boje dobro vide (dan je bio užasno tmuran) ali gornji red, gde su i aplikacija i pigmentacija mnogo bolje je sa bazom ispod sebe. Da se razumemo, nije pigmentacija toliko loša ni bez baze ali se senke nekako razlete i ne ostaju tu gde su.
Tako da je moja preporuka da uz ove senke kupite i INGRID bazu za senku za oči. Meni uz nju senka na očima traje puno duže i ne mrda tokom celog dana. Boja je neutralna, stapa se sa bojom kože i ne primećuje se. Pakovanje je super, slično kao i kod puno drugih baza za senku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

14 − pet =