Ingrid paleta senki “Ideal Eyes (06)” [RECENZIJA]

Slika-zaglavlja-clanak-114

Dobro je imati veliku paletu senki sa mnogo boja i puno izbora. Ali je mnogo važnije imati jednu malu i kompaktnu paletu sa korisnim nijansama koja će biti vaš saputnik na putovanjima, ali i u svakodnevnom korišćenju.

Blogerka Jana Lukić je odabrala Ingrid Ideal Eyes paletu. U početku je mislila da je to odlična paleta za svaki dan zbog njenih diskretnih nijansi, ali je nakon uvođenja samo jednog detalja upoznala i njenu drugu stranu…

Jana Lukic - Ingrid Ideal Eyes paleta senki za oci 2

 

Jana Lukic - Ingrid Ideal Eyes paleta senki za oci 6

Odabrala je onu u broju 06, dok pored nje možete birati između još 9 različitih paletica. Svaka paleta sadrži 5 nijansi i sve imaju sedefastu završnicu.

Paletu možete koristiti sa suvom i sa mokrom četkicom i u zavisnosti šta odaberete, dobijate potpuno drugačiji efekat.

Ako odlučite da ovu paletu koristite na klasičan način sa suvom četkicom, dobijate srednju pigmentaciju koja je idealna za dnevni look. Ova paleta vam je dovoljna, jer sa njom možete postići mnogo različitih izgleda. Jedino što nedostaje je jedna mat nijansa za tranziciju. Ukoliko imate mat bronzer, rešili ste  problem. 🙂

Jana Lukic - Ingrid Ideal Eyes paleta senki za oci 8

 

Jana Lukic - Ingrid Ideal Eyes paleta senki za oci 10

Drugi, i po Jani zanimljiviji način je nanošenje senke sa mokrom četkicom. Senke se tada transformišu i ponašaju se kao da su tečne. Postaju mnogo pigmentovanije, lako se nanose i setuju vrlo brzo. Nakon jednog minuta postaju suve, pa mogu da opstanu na kapku i po ceo dan, bez da ste pre šminkanja naneli bazu za senku. Takođe, ako ste spretne i imate precizniju četkicu, sa tamnijom senkom izvucite savršenu liniju koja može igrati ulogu ajlajnera.

Jana Lukic - Ingrid Ideal Eyes paleta senki za oci 12

 

Jana Lukic - Ingrid Ideal Eyes paleta senki za oci 14

Za 425 dinara, koliko ova paleta košta, dobijate sjajan proizvod koji možete koristiti u mnogo namena i na mnogo različitih načina, te postići različit izgled, kako za svaki dan, tako i za posebne prilike.

 

Janinu originalnu recenziju možete pročitati na njenom blogu ovde: 

http://www.janalukic.com/2018/12/ingrid-ideal-eyes-paleta-senki-za-oci.html 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 + 12 =