Paleta senki Ideal Eyes [RECENZIJA]

Ingrid paleta senki

Blogerka Jana Lukić je isprobala Ingrid Ideal Eyes paletu senki za oči i napisala recenziju na svom blogu. Prenosimo njene utiske.

Iako je dobro imati veliku paletu senki sa mnogo boja, bitnije je da imate jednu malu i kompaktnu paletu sa korisnim nijansama koja će biti vaš saputnik na putovanjima, ali i za svakodnevnu šminku. Jana je odabrala Ingrid Ideal Eyes (06) paletu za koju je u početku mislila da će biti odlična svakodnevna paleta sa diskretnim nijansama, ali je nakon toga upoznala i njenu drugu stranu.

Ingrid paleta senki
Ingrid paleta senki

Sve Ingrid Ideal Eyes palete senki sadrže po 5 sedefastih nijansi, a boje možete naneti suvom ili vlažnom četkicom. U zavisnosti od odabira, dobićete potpuno drugačije efekte.

Ingrid paleta senki

Ako se odlučite da boje nanosite suvom četkicom, dobićete srednju pigmentaciju koja je idealna za dnevne look-ove jer njom možete postići mnogo različitih izgleda, jedino što nedostaje je jedna mat nijansa za tranziciju, ali ukoliko imate mat bronzer, problem je rešen.

Ingrid paleta senki

Drugi, i Jani zanimljiviji način, je nanošenja vlažnom četkicom. Senke se tada transformišu, ponašaju kao da su tečne i postaju mnogo pigmentovanije, lako se nanose i brzo setuju. Nakon jednog minuta postaju suve a nakon toga ostaju na kapku ceo dan bez ikakve baze. Takođe, ako ste spretne, bojama možete preciznom četkicom izvući i savršen ajlajner.

Za 425 dinara, koliko ova paleta košta, dobijate sjajan proizvod koji možete koristiti na mnogo načina i postići različite izglede, kako za svaki dan, tako i za posebne prilike.

Janinu originalnu recenziju možete pročitati na njenom blogu.

 

Da li ste probali Ingrid senke za oči i koji su Vam utisci? Napišite nam u komentaru, na Facebooku ili Instagramu.

Vaš K&P

Pogledajte spisak prodajnih mesta širom Srbije. Da bi Vam proizvodi stigli na kućnu adresu, naručite ih u našoj online prodavnici, a platite putem uplatnice, pouzećem ili platnim karticama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 − devet =