4 proizvoda za otkačenu boju kose

Dolazi subota, a želiš još luđi provod? 3 preparata za kosu koja će te učiniti kraljicom večeri

Da li si razmišljala da ukrasiš kosu za žurku nekom otkačenom bojom? Možda su ti dosadile prirodne nijanse, pa bi da probaš nešto zanimljivije? Ovo su sve razlozi zbog kojih se devojke okreću preparatima za privremenu promenu boje kose, bilo da je to na jedan dan ili nekoliko nedelja. Nova boja uvek oraspoloži, posebno ako je vesela ili šarena. Još ako preparat ne oštećuju kosu, prosto ne postoji razlog da ne isprobaš ovaj novi trend.

Spremili smo pregled 4 proizvoda za privremenu promenu boje kose i odgovorili na najčešća pitanja u vezi sa privremenim bojama.

1. Pene za kosu u boji

Pena za kosu u boji

Osim što se lako nanosi, pena za kosu u boji “Trendy” nimalo ne oštećuju kosu jer ne sadrži ni amonijak ni oksidanse. Ove polutrajne boje dolaze u 14 otkačenih nijansi i ostaju na kosi 4-6 nedelja. Kao sa bilo kojom privremenom bojom, ne moraš da bojiš celu kosu. Možeš ofarbati samo pramenove, donji deo kose ili kombinovati više boja. Idealne su za osobe sa svetlom kosom.

Neobična nijansa kose - Venita 1-Day sprej

2. Kreme za kosu u boji

Krema za kosu u boji

Ako želiš da naneseš otkačenu boju na celu kosu, onda odaberi kreme za kosu u boju “Trendy”. Dolaze u 10 nijansi, od kojih su 6 jarke (Ultra), a 4 pastelne (Pastel). Možeš slobodno pomešati pastelne i ultra kreme kako bi dobila svoju idealnu nijansu. Ove polutrajne boje ostaju na kosi nekoliko nedelja i poput pene ne sadrže amonijak, oksidanse niti parafenildiamin (PPD). Najbolji rezultati se ipak postižu na svetloj kosi, a ukoliko želiš manje intenzivnu boju, pomešaj kremu sa balzamom koji dobijaš u kutiji sa kremom.

3. Sprejevi za kosu u boji

Sprej za kosu u boji

Za ljubitelje pastelnih nijansi, najbolji proizvodi su sprejevi za kosu u boji “Trendy”. Postoje 4 nijanse idealne za postizanje ombre efekta. Sprej može da izdrži oko 4 pranja kose tako da je dobar ukoliko ne želiš predugo da nosiš novu boju. Trendy sprejevi ne oštećuju kosu i sadrže hranljivu formulu sa keratinom koja daje kosi zdrav sjaj. Boja će se najbolje videti na svetloj ili sedoj kosi.

Kosa - skrivena duga

4. Jednodnevni sprejevi za kosu u boji

Sprej za kosu u boji

Uz jednodnevne sprejeve za kosu “Venita 1-day” možeš da menjaš boju kose svakog dana! Boja se ispira pri prvom pranju i nimalo ne oštećuje kosu. Dolazi u 17 nijansi od kojih je 13 mat, a 4 imaju metalik sjaj. Tamna kosa nije prepreka kod Venita 1-day sprejeva, samo pre željene boje nanesi beli sprej Venita 1-Day (01 White) a onda bilo koju drugu nijansu ili više njih. Nanošenje belog spreja daće intenzivniju boju i kod osoba sa svetlom kosom. Kako sprej istovremeno fiksira frizuru, ne preporučuje se češljanje nakon nanošenja. Sprej možeš naneti i na odeću i obuću jer ne ostavlja fleke i ispira se posle prvog pranja.

1-day sprejevi za kosu u boji

Sprej za kosu u boji VENITA 1-Day (01 White)

359,00 din
359,00 din
359,00 din

1-day sprejevi za kosu u boji

Sprej za kosu u boji VENITA 1-Day (11 Black)

359,00 din
359,00 din
359,00 din
359,00 din
359,00 din
359,00 din
359,00 din
359,00 din
359,00 din
359,00 din

Pogledaj video da saznaš kako se nanosi Venita 1-day sprej i da dobiješ ideje za kreativno dekorisanje kose.

Koji ti se preparat najviše dopada? Napiši nam utiske u komentarima, na Facebooku ili Instagramu.

Uživaj u bojama!

Tvoj K&P

Pogledajte spisak prodajnih mesta širom Srbije. Da bi Vam proizvodi stigli na kućnu adresu, naručite ih u našoj online prodavnici, a platite putem uplatnice, pouzećem ili platnim karticama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 − jedan =