Proizvodi za otkačenu boju kose

Dolazi subota, a želiš još luđi provod? 3 preparata za kosu koja će te učiniti kraljicom večeri

Da li si razmišljala da ukrasiš kosu za žurku nekom otkačenom bojom? Možda su ti dosadile prirodne nijanse, pa bi da probaš nešto zanimljivije? Ovo su sve razlozi zbog kojih se devojke okreću preparatima za privremenu promenu boje kose, bilo da je to na jedan dan ili nekoliko nedelja. Nova boja uvek oraspoloži, posebno ako je vesela ili šarena. Još ako preparat ne oštećuju kosu, prosto ne postoji razlog da ne isprobaš ovaj novi trend.

Spremili smo pregled  proizvoda za privremenu promenu boje kose i odgovorili na najčešća pitanja u vezi sa privremenim bojama.

Venita pene za kosu u boji

Osim što se lako nanosi, pena za kosu u boji „Trendy“ nimalo ne oštećuju kosu jer ne sadrži ni amonijak ni oksidanse. Ove polutrajne boje dolaze u 14 otkačenih nijansi i ostaju na kosi 4-6 nedelja. Kao sa bilo kojom privremenom bojom, ne moraš da bojiš celu kosu. Možeš ofarbati samo pramenove, donji deo kose ili kombinovati više boja. Idealne su za osobe sa svetlom kosom.

Kosa - skrivena duga

 

Venita sprejevi za kosu u boji

Uz jednodnevne sprejeve za kosu „Venita 1-day“ možeš da menjaš boju kose svakog dana! Boja se ispira pri prvom pranju i nimalo ne oštećuje kosu. Dolazi u 17 nijansi od kojih je 13 mat, a 4 imaju metalik sjaj. Tamna kosa nije prepreka kod Venita 1-day sprejeva, samo pre željene boje nanesi beli sprej Venita 1-Day (01 White) a onda bilo koju drugu nijansu ili više njih. Nanošenje belog spreja daće intenzivniju boju i kod osoba sa svetlom kosom. Kako sprej istovremeno fiksira frizuru, ne preporučuje se češljanje nakon nanošenja. Sprej možeš naneti i na odeću i obuću jer ne ostavlja fleke i ispira se posle prvog pranja.

 

Neobična nijansa kose - Venita 1-Day sprej

Pogledaj video da saznaš kako se nanosi Venita 1-day sprej i da dobiješ ideje za kreativno dekorisanje kose.

Koji ti se preparat najviše dopada? Napiši nam utiske u komentarima, na Facebooku ili Instagramu.

Uživaj u bojama!

Tvoj K&P

Pogledajte spisak prodajnih mesta širom Srbije. Da bi Vam proizvodi stigli na kućnu adresu, naručite ih u našoj online prodavnici, a platite putem uplatnice, pouzećem ili platnim karticama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pet + devet =