7 razloga da se zaljubiš u Ingrid olovke za usne

7 karakteristika INGRID olovki za usne zbog kojih ćeš ih obožavati

Ako je iscrtavanje usana sastavni deo tvoje make-up rutine i nisi od onih koje bez ikakvog ruža ili samo sa običnim sjajem mogu da izađu iz kuće, ovo je vest koja će te obradovati…

Nedavno je K&P kolekciju upotpunio novi proizvod – INGRID olovka za usne. Da li ona obećava sve što proizvođač tvrdi? Da li ti može promeniti rutinu šminkanja i postati tvoj omiljeni make-up dodatak?

Predstavljamo ti njenih 7 karakteristika koje teško da možeš sve zajedno pronaći u jednoj olovci za usne…

1. Kremaste su i lako se nanose

Sigurno ti se barem jednom desilo da hoćeš da iscrtaš usne olovkom i da moraš jače da je pritisneš da bi se trag na njima video.

Šta se onda dogodi?

Vrh se polomi, a na usnama osim tvog nestalog osmeha, ostane i neravnomerna linija. To nije ništa naspram povrede koja može da ti se desi kada oštar drveni deo povredi tvoju usnu… U svakom slučaju, to nije nešto što bi želela da iskusiš. Sa INGRID olovkom budi uvek sigurna, jer je ona na tvojoj strani.

2. Jaka pokrivna moć i odlična pigmentacija

To što su INGRID olovke kremaste i lako se nanose, to u ovom slučaju znači i da su one intenzivne. Ne moraš da ih pritiskaš da bi uspela da iscrtaš svoje usne. Dovoljno je da budeš nežna prema olovci, i ona će ti uzvratiti odličnom pigmentacijom na usnama.

3. Automatizovan sistem odvrtanja

Ne moraš da brineš da li je vrh otupeo. Reci zbogom zarezaču! Dovoljno je da samo pomoću automatizovanog sistema rotiranja odvrneš tj „istisneš“ vrh olovke.

Iako je istina da pomoću zarezača možeš dobiti oštar vrh olovke koji olakšava iscrtavanje, zbog njenih ostalih karakteristika, sa ovom olovkom možeš podjednako dobro iscrtati usne. Ona ne mora biti u potpunosti oštra.

Takođe, na ovaj način i štediš tvoju olovku. Zarezač ma koliko god bio dobar, često zna i da polomi vrh tvoje olovke. Ovako ćeš svaki deo INGRID olovke utrošiti… ali na svojim usnama. Nigde drugde!

4. 6 nijansi u ponudi… Malo ili možda ne?

Možda bi neko rekao da je ovo premalo nijansi u ponudi, ali proizvođač se pobrinuo i za to. Sve nijanse su specijalno odabrane, univerzalne, a ujedno i trendy.

5. Ostavlja lagan osećaj na usnama

Ako redovno koristiš olovke za usne, pa uopšte i ruževe, sigurno znaš koliko je ovo bitno. Osećaj da ti se nešto zalepilo na usnama nije nešto čega se rado sećaš. Sa ovom olovkom nećeš imati taj problem. Lagana je, ne lepi se i ne ostavlja osećaj težine na usnama.

6. Dugo traje na usnama

Takođe važan faktor! Šta će ti ruž ili olovka koji će se odmah skinuti kada poljubiš nekoga ili kada primakneš čašu ili hranu ustima. Nanesi ga i budi mirna nekoliko sati.

7. Može da ti bude i zamena za ruž

Odlično je pigmentovana, lepo pokriva, lako se nanosi? Zašto je ne bi nanela na cele usne i malo odmenila ruž? A ako ipak ne želiš to da uradiš, uvek je možeš kombinovati sa sjajnim ili mat ruževima iz INGRID Wonder kolekcije.

Karakteristika +

Iako ovo nije njena fizička karakteristika koja će učiniti da se ti osećaš još lepšom, smatramo da je važno napomenuti je, jer čini da tvoj novčanik ostane puniji. Svi INGRID proizvodi osim što su besprekornog kvaliteta koji je u rangu sa luksuznijim brendovima, cenovno su pristupačniji i dostupniji svakom džepu.

Sada ti samo preostaje da odabereš svoju idealnu nijansu i uvrstiš je u svoju svakodnevnu make-up rutinu.

Da li si već stigla da probaš INGRID olovke za usne? Ako jesi, koja su tvoja iskustva?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

tri × tri =