Sprej za kosu: Lude boje na jedan dan

Venita 1-Day sprejevi za dekorisanje kose

Želiš li da vidiš kako ti stoji neka druga, neobična boja kose? Nemaš hrabrosti da se ofarbaš? Možda želiš da napraviš ludu frizuru za neki maskenbal, scenski nastup ili fotografisanje? Ili želiš da iznenadiš dečka i pojaviš se pred njim potpuno transformisana i ostaviš ga bez daha?

Poigraj se sa Venita 1-Day sprejem i promeni boju kose na 1 dan ili 1 noć. Igraj ulogu koju si oduvek želela. Budi pink ili ledena kraljica, crvenokosa đavolica… Mogućnosti su brojne, a samo je tvoja mašta granica.

6 razloga zašto je Venita 1-Day sprej za kosu odličan izbor za tebe

1. Potpuno je bezbedan

S obzirom da ne sadrži amonijak, oksidanse i dekolorante, potpuno je bezbedan za tvoju kosu. Ne moraš da brineš da li će se tvoja kosa oštetiti posle tako smele promene. Osećaj se sigurno dok eksperimentišeš i ne razmišljaj o posledicama, jer one ne postoje. To je tako oslobađajuće!

Neobična nijansa kose - Venita 1-Day sprej

2. Lako se ispira i ne ostavlja fleke na odeći

Ludu žurku i provod za pamćenje može lako da pokvari tvoja uništena, flekava haljina. Srećom, kada koristiš Venita 1-Day sprej, možeš potpuno da se opustiš i ne moraš da brineš da li će i nakon pranja ostati boje na tvojoj kosi. On se u potpunosti ispira sa kose i silazi sa odeće prilikom prvog pranja. Sve ostaje tako kako je bilo pre nego što si počela da bojiš svoju kosu.

3. Možeš da biraš da li ćeš mat ili metalik nijanse

Pomisli na neku otkačenu boju kose i pronaći ćeš je u našoj ponudi. Od ukupno 17, na raspolaganju su ti 4 metalik i 13 mat nijansi. Tvoja kosa može da „šljašti“, a može da bude i mat. Na tebi je da odabereš efekat koji voliš.

4. Ne smeta ni ako imaš tamnu boju kose, a želiš da se ofarbaš u svetliju

S obzirom da je za sve polutrajne preparate i trajne farbe potrebno prvo da posvetliš svoju kosu, to sa Venita 1-Day sprejem nije slučaj. Pre nanošenja spreja u željenoj nijansi, nanesi belu bazu, tj. sprej u nijansi 01.

5. Učvršćuje i fiksira tvoju kosu

Napravi frizuru koju želiš i na kraju je naprskaj Venita 1-Day sprejem. Tvoja kosa će biti fiksirana i učvršćena, a svaka dlaka na mestu. Budi sigurna da ti se frizura neće pokvariti ceo dan ili noć.

6. Kratkotrajna promena

Ako se plašiš da se ofarbaš, a strastveno želiš da isprobaš neku novu, neobičnu boju, ovaj sprej je idealan za tebe. Ne moraš da brineš šta će ti okolina reći, kako ćeš se osećati ako ti se ne bude svidelo, šta će ti reći dečko… Operi kosu i gotovo! Kao da se ništa nije ni dogodilo. 🙂

Kako da ga koristiš?

Venita 1-Day sprej se koristi brzo i jednostavno, na sledeći način:

 • Za svaki slučaj zaštiti ramena peškirom, pogotovo ukoliko si već obučena za izlazak i dekorisanje kose ti predstavlja jedan od poslednjih koraka doterivanja. Ovaj korak napominjemo isključivo zbog toga da tvoja odeća ne bi bila nepotrebno umazana. Naravno, ukoliko se to i desi, sve fleke će se isprati već prilikom prvog pranja.
 • Pre upotrebe je potrebno da dobro protreseš sprej u trajanju od minimum 20 sekundi.
 • Prskaj ga na suvu, očešljanu kosu ili na već završenu frizuru. Važno je da vodiš računa da udaljenost između tvoje kose i spreja bude oko 25-30 cm i da prskanje bude u kratkim vremenskim intervalima.
 • Pravi male pauze između prskanja, jer kosa prilikom prskanja postaje vlažna. Da bi se lakše i brže fiksirala boja koristi fen za kosu. Ukoliko to ne uradiš, sveže naprskana boja će ti se preslikavati na ruke ili na odeću.
 • Kada završiš farbanje i fiksiranje spreja fenom, naprskaj kosu običnim lakom za kosu da bi još bolje zaštitila boju.

Ukoliko je tvoja kosa tamna, a želiš da se ofarbaš u neku svetliju nijansu, kao što smo već i napomenuli, obavezno prvo koristi beli Venita 1-Day sprej za kosu.

Pogledaj kako se YouTube blogerka iz Poljske poigrala sa Venita 1-Day sprejem i kakvo je njeno iskustvo:

Evo šta od njega ne treba da očekuješ

1. Ponaša se kao lak za kosu

Ako očekuješ da ćeš moći da naprskaš ovaj sprej i da će ti stajati na kosi nekoliko dana kao prvi dan, moramo da te razočaramo. Ovaj sprej se ponaša kao lak za kosu, što znači da je namenjen isključivo dekorisanju kose i nije zamena za polutrajni preparat za farbanje kose. A znaš i sama kako lak izgleda na tvojoj kosi sledeći dan, a pogotovo nakon češljanja kose.

Znači, nemoj češljati kosu nakon naprskavanja spreja i nemoj ga držati na kosi nekoliko dana, pa će sve biti OK.

2. Jedna bočica nije dovoljna ako imaš dugačku kosu i ako ne želiš da bojiš samo pramenove

Ukoliko je tvoja kosa dugačka, a želiš da je celu ofarbaš sa Venita 1-Day sprejem, jedna bočica ti neće biti dovoljna. S obzirom da ovi sprejevi imaju zapreminu 50 ml, biće ti potrebno najmanje 2 spreja.

Sada kada imaš sve potrebne informacije, sve što ti preostaje je da odabereš otkačenu nijansu i ostvariš svoje snove! I da, obavezno nam javi svoje utiske! 🙂

2 thoughts on “Sprej za kosu: Lude boje na jedan dan

 1. Vlasticka Triaska kaže:

  Pokusala sam da obavim kupovinu, ali kada sam trebala da izvrsim narudbu i dam detalje o adresi nije me pustilo, tako da je ostala korpa, ali kupovina nije zavrsena.
  [email protected]

  • Veleprodaja kaže:

   Poštovana Vlasticka, kada završite sa poručivanjem kliknete na rubriku „prihvatam uslove korištenja“ i vaša kupovina će biti završena. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sedam − 5 =