Pomada za obrve Ingrid (Light Brown) [RECENZIJA]

Olovke možda jesu praktično i brzo rešenje kada je popunjavanje i naglašavanje obrva u pitanju. Međutim, Željki su se pomade pokazale kao neizostavne. One joj omogućavaju da bude veoma precizna u iscrtavanju, da njene obrve deluju uredno, a da pri tome izgledaju vrlo prirodno.

Ona savetuje da kada biraš pomadu za obrve, imaš na umu da prvenstveno mora da bude dovoljno pigmentovana i da ne sme biti previše suva. Idealno bi bilo da je vodootporna. Upravo je takva INGRID pomada.

INGRID-Pomada-za-obrve-light-brown-teglica
Dostupna je u tri nijanse. Nijansa koju je Željka koristila je Light brown, jer je ona idealna za sve one sa svetlom kosom i svetlim obrvama.

Zbog njene izuzetne pigmentacije, uspevate lako da iscrtate željeni oblik, da popunite i naglasite vaše obrve. Kako biste bili što precizniji, neophodno je da odaberete dobru četkicu. Najbolje su tanje i tvrđe ukoso sečene četkice. One vam omogućavaju najbolju preciznost i lakoću korišćenja.

Željki se tekstura ovog proizvoda posebno dopada, jer je kremasta i ne previše suva.

Ukoliko želiš jaču pigmentaciju ili se desi da su neki delovi nakon jednog nanešenog sloja ostali nedovoljno popunjeni, sačekaj da se prvi sloj malo osuši, pa nanesi još proizvoda.

INGRID-Pomada-za-obrve-light-brown-nijansa

Željki je INGRID pomada bila potpuno dovoljna, pa nema potrebe da je kombinuje sa senkama za popunjavanje obrva. Njena vodootpornost daje ti sigurnost da se neće razmazati u toku dana.

Njene obrve sada izgledaju vrlo prirodno i uredno, pa se može reći da je dobila od ove pomade ono što je očekivala.

INGRID-Pomada-za-obrve-light-brown-uzorak-na-ruci

Poruči je već danas i učini tvoje obrve savršenim.

Da li si probala INGRID pomadu? Podeli sa nama tvoje utiske!

 

_____________

Željkinu originalnu recenziju možeš pročitati ovde: http://bit.ly/2VF6IkD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 + sedam =