Ruževi za usne Ingrid „Wonder Matt“ [RECENZIJA]

Ingrid Wonder Matt ruz za usne

Leto uveliko stiže, a ono je idealna prilika da lepotu i senzualnost prikažeš u punom sjaju. Upravo je sada vreme da se konačno opustiš i posvetiš sebi i svojoj dekorativnoj kozmetici.

Šta više, evo i prilike da preskočiš čitanja brojnih recenzija o raznim kozmetičkim proizvodima i da se pridružiš Svetlani koja će ti otkriti zanimljive beauty trikove o šminkanju i sličnim temama.

Ingrid Wonder Matt ruž za usne

Dakle, poslušaj Svetlanu i ulepšavanje tvog lica započni Ingrid kozmetikom. Ona u tome ima veliko iskustvo i izuzetno zadovoljstvo, jer je ova kozmetika nerazdvojni deo njenog svakodnevnog makeup rituala.

Svetlana za šminkanje koristi Ingrid matt ruž za usne i sa njim je oduševljena!

Evo i zašto.

Ingrid matt ruž je upakovan u veoma privlačnoj i čvrstoj ambalaži, otmeno tamne boje. Poklopac je u istoj nijansi i dodatno je ukrašen elegantno dizajniranim i jasno istaknutim nazivom brenda.

Wonder Matt ruž za usne

Ovaj izuzetan ruž možeš nabaviti na sajtu Kozmetika i Parfemi RS čak u 17  čarobnih nijansi pored ove prelepe crvene sa brojem 315 za koju se opredelila naša Svetlana.

Cena je više nego pristupačna i postoji odličan odnos cene i kvaliteta.

Wonder Matt ruž za usne

Ti znaš da se danas na tržištu može nabaviti nebrojeno mnogo raznih ruževa za usne, čak i onih klasičnih koje su nekada koristile, i možda još čuvaju, naše bake i mame.

Naravno, prošlo je vreme i danas su popularni tečni matt ruževi. Svetlana je probala i koristila veliki broj različitih ruževa za usne, ali je ostala verna klasičnim ruževima!

Ona može da navede sijaset razloga za to, ali najvažniji razlog je taj što klasični ruževi, iako su mat, ne isušuju usne, za razliku od tečnih matt ruževa!

ruž za usne

Definitivno, Ingrid ruž za usne ima božanstvene nijanse. Moguće je da nekome na portalu za online kupovinu pojedine nijanse izgledaju malo tamnije, ali ne brinite. Svetlana se iz prve ruke uverila da je boja poručenog ruža baš onakva kakvu je želela i koju najviše voli.

Pored toga što je matt, ovaj ruž ima izuzetnu pigmentaciju i ne isušuje usne, a to je za ruž najbitnije.

Dodatna vrednost koju Ingrid ruž pruža jeste da ga možeš koristiti kako za posao tako i za svečanije prilike.

Nimalo nije zanemarljiva činjenica da je ovaj ruž dugotrajan na usnama i da će ti sigurno služiti duže nego što očekuješ. Neverovatno sporo se troši. Na usnama ostaje čak 10h, pa češ ponekad morati i sama da ga skidaš.

Ingrid Wonder Matt ruž

Ovaj ruž za usne je veoma postojan i ne pravi mrlje na usnama kao matt tečni ruževi. Svetlana kaže da je njoj nakon jela, ruž izbledeo toliko da razlika gotovo i nije bila vidljiva.

Verujemo da će Ti se odabrana nijansa toliko dopasti da ćeš hteti još koju iz čistog zadovoljstva!

Zbog bebe Svetlana trenutno ne izlazi iz kuće tako često kao ranije, pa nije imala priliku da nam pripremi fotku da vidimo kako izgleda našminkana. Za ovu priliku dala nam je jednu na kojoj se vidi kako njen omiljeni ruž izgleda na ruci. Predivno!

ruž na ruci

Na kraju evo i nekoliko informacija za nabavku ovog čarobnog i neverovatno zahvalnog ruža:

Cena Ingrid ruža za usne je 369,00 dinara. Možeš ga kupiti putem sajta Kozmetika i Parfemi, kao i u mnogim bolje snabdevenim apotekama i parfimerijama.

Ukoliko kupuješ online, imaš pravo na besplatnu dostavu za iznos veći od 2000 dinara.

Poruči još danas i sve ih obori zamamnim osmehom sa tvojih savršeno našminkanih usana!

 

Da li već imaš takvo iskustvo, pitanje ili komentar? Podeli to sa nama!

 

_____________

Svetlaninu originalnu recenziju možeš pročitati ovde: https://tinyurl.com/ingridmattruz

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

četiri + jedan =