Kako da koristiš rumenilo, bronzer i hajlajter?

Kako da koristiš rumenilo, bronzer i hajlajter?

S obzirom da je sada konturisanje lica u trendu, bez rumenila, bronzera i hajlajtera ne može da se zamisli savršen make-up. Ukoliko nisi 100% sigurna kako da ih pravilno koristiš, mi ćemo ti otkriti njihovu tajnu.

Sa rumenilom naglasi boju tvojih obraza

Kada koristiš rumenilo važno je da pogodiš najbolju nijansu koja će se uklopiti sa tonom tvoje kože. Ne stoje svakome sve nijanse, pa bi trebalo da pronađeš savršeno rumenilo za sebe.

Rumenilo INGRID Satin Touch HD Beauty Innovation (12)

Na primer, ukoliko imaš tamniju kožu, treba ti svetlije rumenilo, a ukoliko imaš svetliju kožu, biraj tamnije rumenilo.

Rumenilo se stavlja u poslednjem koraku šminkanja. Zato nikako nemoj staviti rumenilo pre nanošenja pudera, nego ga koristi za perfektan finiš.

Najbolje ćeš naneti rumenilo kada napućiš usta kao da ćeš nekoga da poljubiš (tzv. fish face). Na taj način ga možeš pravilno staviti na tvoje obraze.

Evo jedan dobar savet: Ako preteraš sa rumenilom, uvek možeš da “ispeglaš” grešku sa korišćenjem prozračnog Ingrid pudera u prahu Fix & Matt.

Koristi četku za pravilno nanošenje rumenila. Lagano prelazi preko obraza ispod tvojih jagodičnih kostiju, ali pokušaj da ne preteraš, kako ne bi izgledala kao da si upravo došla sa trčanja.

Koristi bronzer za konturisanje tvog lica

Odaberi bronzer koji odgovara tvom tonu kože. On bi trebalo da bude barem dve nijanse tamniji od tona tvog lica.

Bronzer INGRID HD Beauty Innovation (bočno)

Najbolji način da nanaseš bronzer je da to učiniš sa četkom. Nanesi ga na svoje jagodice, liniju donje vilice i na čelo. Sada koristi četku ili prste kako bi ga lepo blendovala.

Hajlajter daje tvom licu prirodan sjaj

Cool stvar kod hajlajtovanja tvog lica je ta da hajlajter možeš koristiti na različitim oblastima tvog lica i što ne možeš puno pogrešiti. Generalno, većina žena koristi hajlajter iznad jagodične kosti i ispod obrva.

Takođe, možeš staviti hajlajter po sredini nosa. Ako želiš da naglasiš središnji deo tvog lica, pored nanošenja po sredini nosne kosti, nanesi ga i po sredini čela, na liniju između usana i nosa i po sredini brade.

Možeš ga pomešati sa tvojom omiljenom hidratantnom kremom kako bi celo tvoje lice dobilo prirodan i lep sjaj. Takođe možeš da ga koristiš i za posvetljavanje tamnijih delova (tačaka) na tvom licu.

Shimmer puder INGRID HD Beauty Innovation

Nadamo se da će ti ovi saveti pomoći da se našminkaš besprekorno i da maksimalno iskoristiš čari ove neizostavne tri stavke u tvom neseseru. Kako ti koristiš rumenilo, bronzer i hajlajter?