Dolazi subota, a želiš još luđi provod? 3 preparata za kosu koja će te učiniti kraljicom večeri

Dolazi subota, a želiš još luđi provod? 3 preparata za kosu koja će te učiniti kraljicom večeri

Bliži se vikend, a već si nestrpljiva, jer dugo očekivana žurka obećava vrhunski provod. Poželela si da po nečemu budeš neobična, jedinstvena… Poželela si da imaš nešto po čemu ćeš se izdvojiti iz mase i zbog čega ćeš se osećati posebno.

Pomalo ti je dosadila tvoja uvek ista frizura, a pogotovo ista boja kose… Voliš cat-eye šminkanje, intenzivne karmine i upečatljivu odeću, ali imaš utisak da ti još nešto nedostaje da bi se osećala kompletno opremljeno za ludi izlazak i još luđi provod…

Hm… Šta bi još mogla da promeniš da bi definitivno bila kraljica večeri?

Zašto ne bi promenila boju kose na samo jedan dan?

Zvuči primamljivo? Jesi li ikada maštala da imaš nebesko plavu boju kose? Ili možda vatreno crvenu na samo jedan dan? Možda želiš otkačene pramenove u zelenoj boji? Ili želiš da probaš kako ti stoji seda kosa? Nedostaje li ti hrabrosti?

Nije ti ni potrebna, jer sada možeš da opereš kosu istog trenutka ako ti se boja ne sviđa i ona će u potpunosti nestati sa tvoje kose.

Oslobodi svoju kreativnost i izađi iz zone komfora, jer na našem tržištu postoji Venita 1-Day Color sprej za kosu u boji koji je namenjen dekorisanju kose samo za 1 dan.

Zašto devojke obožavaju Venita 1-Day Color sprej za kosu u boji?

Zato što im pomaže da ispune svoje snove i  da imaju boju kakvu god požele. Ako te uhvate “bubice”, možeš čak i svaki dan menjati boju kose ako želiš, jer je potpuno bezbedan i nimalo je ne oštećuje. Ne poseduje antioksidanse, trajne pigmente, a ni amonijak.

Venita 1-Day Color sprej za kosu u boji je idealan za završno dekorisanje kose. Zbog toga ne preporučujemo da je češljaš nakon nanošenja i fiksiranja spreja, jer se ponaša kao lak za kosu.

Biraj između 17 neobičnih nijansi, od kojih su 4 sa metalik odsjajem. One odlično prekrivaju i tamniju kosu, ali ako želiš intenzivniji efekat boje, prvo je potrebno naneti beli sprej za kosu kao podlogu.

U svakom slučaju, pusti mašti na volju, oboji kosu kako poželiš i još luđe se provedi.

Šljokice… Njima ni godine ništa ne mogu…

Ako muškarci mogu da stavljaju šljokice na svoju bradu, zašto ih i ti ne bi stavljala na svoju kosu. Naročito popularne 90-tih godina prošlog veka, njihov trend ne jenjava ni danas, a kako nam se čini, uvek će biti in. Šljokice u kombinaciji sa savršenom frizurom i jakom šminkom, čine da tvoja pojava ostavlja posmatrače bez daha.

Šta je dobro u vezi njih? Kad god ih staviš na kosu, dobiješ neko magično praznično raspoloženje

Imaš li izrastak i ne stižeš da se ofarbaš? Sprej za kosu sa šljokicama je tu da ga prekrije, a pri tome čini tvoju frizuru neobičnom i jedinstvenom.

Na raspologanju ti je Venita sprej za kosu sa šljokicama u 3 boje – zlatnoj, srebrnoj i šarenoj… Osim što tvoja frizura izgleda magično, on je učvršćuje i ponaša se kao lak za kosu, tako da dobijaš dve važne stavke u jednoj.

Pojavi se sa šljokicama u kosi i budi glamurozna!

Da li bi volela da tvoja kosa svetli u mraku? Mi kažemo: „Što da ne!“

Zamisli kako bi bilo ludo da tvoja kosa bude prekrivena fluorescentnim bojama i da se samo vide pod UV osvetljenjem! Odlična je stvar što Venita 1-Night UV sprej za dekoraciju možeš da koristiš i na odeći.

Isto kao i 1-Day sprej, i 1-Night UV sprej se u potpunosti ispira već tokom prvog pranja.

Kako bi učinila da tvoja frizura deluje još otkačenije, iseci šablone zanimljivih oblika, veži rep, stavi ih na svoju kosu i preko njih naprskaj UV sprej. Neon zvezdice, smajlići i oblici koji god poželiš svetle na tvojoj kosi u tvom omiljenom klubu.

Biraj između 5 nijansi Venita 1-Night UV Color spreja – pink, plava, zelena, žuta i narandžasta. Svaka je otkačena na svoj, poseban način i svaka te definitivno čini kraljicom večeri.

Sve oči će biti uprte u tebe, a priznaj da je to efekat koji želiš da postigneš. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 + dvadeset =