3 predloga kako da se poigraš sa VENITA 1-Day sprejem za kosu u otkačenim nijansama

3 predloga kako da se poigraš sa VENITA 1-Day sprejem za kosu u otkačenim nijansama

Beauty blogerka iz Poljske je želela da se poigra se VENITA 1-Day sprejevima za kosu u boji i snimila je zanimljiv tutorijal koji smo preveli i objavili premijerno u ovom članku.

Ovo je njena priča...

Moram vam priznati da sam oduvek želela da imam plavu kosu kao Bulma iz “Zmajeve kugle” ili Sajmon Merkjuri iz “Mesečeve ratnice”. Ali nisam mogla da se nakanim da se trajno ofarbam u tu boju.

Međutim, nedavno sam otkrila proizvod koji mi je omogućio da nakratko ostvarim svoj san iz detinjstva. Mislim na sprej za bojenje kose koji pravi kompanija VENITA. Bila sam još srećnija kada se ispostavilo da ovaj sprej postoji i u mojoj omiljenoj intenzivno plavoj boji.

Ti sprejevi nisu skupi i ostavljaju zaista zanimljive efekte na kosi. Pod jedan, boje su intenzivne, što ćeš moći da vidiš u narednom delu ovog videa.

Osim toga, ovi proizvodi ne sadrže bilo kakve trajne farbe, blanš ili oksidante, tako da ih možeš koristiti bez brige. I… ova boja se lako ispira, pa ako odlučiš da promeniš boju, dovoljno je da opereš kosu i neće biti ni traga od bojenja.

U ovom videu ću vam pokazati 3 predloga za nanošenje ovog spreja na kosu…

1. Crveni odsjaj

Prvi predlog je da napraviš crveni odsjaj. Za to će ti biti potrebna aluminijumska folija sa otvorom za odvajanje pramenova.

Ja koristim crveni 1-Day sprej koji nanosim na nekoliko odvojenih pramenova. Poželjno je prosušiti kosu papirnom maramicom nakon nanošenja spreja, da se ostatak kose ne bi zaprljao.

Nakon što nanesem sprej na kosu i prosušim je maramicom, ja je raščešljam i potom stavim lak za kosu da bi boja ostala na mestu.

2. Plavi ombre

Drugi predlog je plavi ombre. Počinjem tako što prvo posvetlim krajeve kose nanoseći na njih sprej u beloj boji. Time će plava boja postati intenzivnija.

Zatim, raščešljam kosu i nanosim 1-Day sprej u plavoj boji. Pre svake upotrebe se mora promućkati proizvod. Ja sprej nanosim tako što krećem od krajeva da bi boja na vrhovima bila intenzivnija i postepeno postajala tamnija idući ka temenu.

Nakon što prosušim prvi sloj spreja, nanosim plavi sprej na krajeve još jednom. Što više slojeva naneseš, to će boja biti intenzivnija.

Neka te ne brine ako se umažeš, jer sam ja uspela da skinem sve fleke od spreja sa kože uz pomoć sredstva za skidanje šminke.

Kada mi se kosa osuši, raščešljam je i stavim lak za kosu.

3. Zelena zvezda

Možeš koristiti ove sprejeve i za pravljenje šara na kosi. Za to će ti trebati kalupi koje možeš napraviti sama ili koje možeš preuzeti sa sajta www.venita.eu.

Sa zelenim 1-Day sprejem pravim šaru u obliku zvezde. Moja kosa je na temenu tamnija, tako da postižem veoma suptilan efekat. Na svetlijoj kosi ova boja će sigurno biti uočljivija.

VENITA sprejevi za kosu u boji (sa cenama)

Poigraj se i ti sa bojom koju si oduvek želela da isprobaš na svojoj kosi

Ukoliko želiš i ti da se poigraš sa 1-Day sprejevima za kosu u nekoj otkačenoj boji, možeš ih poručiti sa našeg sajta ili posetiti najbližu Lilly drogeriju u svom gradu. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 − 6 =