Luda ili hrabra? Ekscentrična Keti i neverovatne transformacije njenih frizura

Keti Peri - transformacije kose

Keti Peri je definitivno neko ko najviše šokira javnost svojim ludim izdanjima kose. Tokom svoje desetogodišnje pevačke karijere izmenjala je toliko boja i vrsta frizura da se pitamo kako je njena kosa uopšte ostala čitava. Sreća pa postoje preparati koji ne štete kosi.

Šokirala nas je sa duginim bojama, narandžastom, svim mogućim nijansama ljubičaste… Keti Peri je potpuno otkačena kada je u pitanju njen stil i po tome ne može da se meri ni sa jednom javnom ličnošću.

Sprovešćemo te kroz njena najbolja, najgora i najčudnija izdanja od 2017. pa sve do 2004. kada se i pojavila na pop sceni.

Evo kako izgleda evolucija Ketinih frizura…

Nova Majli – 2017.

blank

Nakon raskida sa Orlando Blumom, ošišala se i iznenadila svoje fanove. Obrijala je kosu sa strane i ofarbala se u platinasto plavo, pa su mnogi komentarisali da jako liči na koleginicu Majli Sajrus.

Plavuša u najavi - 2017.

blank

Prošlo je 4 godine od kako je objavila svoj poslednji album. Za dodelu Gremi nagrada izbacila je svoj novi singl i pojavila se u novom, plavom izdanju. Moramo priznati, super izgleda, iako je suviše obično u odnosu na njena izdanja prethodnih godina.

Imitacija Trampa – 2017.

blank

Njeni zlatno-narandžasti tonovi podsećaju na boju kose novoizabranog američkog predsednika. Baš čudan način da izraziš bunt prema rezultatima izbora!

Crnka – 2016.

blank

Ovde Keti izgleda glamurozno, ozbiljno… Jednom rečju… Prelepo… Plave oči i crna kosa daju joj magnetsku privlačnost. Malo je osoba kojima crna boja kose baš tako pristaje kao da je rođena sa njom…

Kao Ejmi Vajnhaus – 2016.

blank

Izgled 60-tih pomalo podseća na stil Ejmi Vajnhaus. Zanimljivo, ali može to i bolje.

Plamen u kosi – 2015.

blank

Iako ova frizura izgleda kao da se posvađala sa vlagom u vazduhu, ne prestaje da nas iznenađuje njena moć transformacije. Pogrešno bi bilo reći da joj nešto ne stoji.

Dva tona – 2015.

blank

Ombre groznica zahvatila je i Keti. Mada, ovo baš i nije njeno najsjajnije izdanje.

Isprana ljubičasta – 2015.

blank

Jedna od njenih brojnih ljubičastih izdanja. Ova boja lavande nas podseća na frizure starijih teta koje se farbaju ehotonom. Ovde ipak njen izrastak pomalo vadi situaciju. Međutim, moramo da potvrdimo da svaki stil ipak zna da iznese dostojanstveno.

Povratak prirodi – 2014.

blank

Zeleni momenti na njenoj kosi. Hm, kako ti se dopada?

Brineta iz Sci-fi filmova – 2013.

blank

Ova simpatična frizurica odlična je za ulogu heroine u nekom naučno fantastičnom filmu. Kada pogledamo sva njena izdanja, ovo je još i najdosadniji look.

Deep Purple – 2012.

blank

Ova frizura je bila naročito popularna 80-tih. Ovoj ženi definitivno sve dobro stoji!

Ljubičanstvena Madona – 2012.

blank

Ovde nas Keti podseća na Madonu. I ekscentrični ljubičasti pramenovi odlično joj pristaju.

Električna plava – 2012.

blank

Opet jedna od njenih mnogobrojnih ljubičasto-plavih varijanti. Jedino ne možemo da utvrdimo da li ovde nosi periku ili ne.

50 nijansi sive – 2012.

blank

Nismo sigurni da li je ovako htela Ili su joj se greškom sve dosadašnje boje izmešale. Sve u svemu, ovde se baš i nije proslavila.

Opet neka nijansa ljubičaste – 2012.

blank

Izgleda da baš voli ljubičastu pa želi da isproba sve njene nijanse.

Ludilo u kosi – 2012.

blank

Opet neka ljubičasta, ali ovaj put u kombinaciji sa plavom. Da li ju je možda inspirisao crtani “Moj mali poni”? Njena frizura definitivno podseća na rep nekog od ponija iz Ekvestrije.

Nebo plava – 2012.

blank

Ovo je skroz otkačeno, ali bi ipak bilo bolje da je odeća u skladu sa bojom kose. Onda bi bio pun pogodak!

Plavi rep – 2012.

blank

Sa ovakvom frizurom pojavila se na pariskoj nedelji mode 2012. godine. Sigurno je bila najzapaženija.

Opet plava – 2012.

blank

Sreća što je lepa, pa joj sve lepo pristaje. Ipak, ova frizura deluje kao neuspeli pokušaj farbanja u plavu boju.

Tirkizna rolnica – 2012.

blank

Srećom, njeno hipi raspoloženje je kratko trajalo…

Plavuša u pokušaju – 2011.

blank

Sve nam je čudno kada je vidimo sa nekom “normalnom” bojom kose. Ipak možemo videti kako se neki plavkasti pramenovi naziru, pa ne znamo da li su sa namerom tamo ili nije uspela da ih prekrije farbanjem.

Zlatno-roze čudo – 2011.

blank

Ova frizura je neobično slatka i prelepo joj stoji. Tek nakon 5 godina je baš ova frizura postala trend na Instagramu. Keti dokazuje da je ispred vremena kada su u pitanju frizure!

Pink pokušaj – 2011.

blank

Gledamo ovu frizuru dugo, dugo… Pokušavamo da odaberemo adekvatne reči, ali nam baš i ne ide. Ova frizura je definitivno favorit – ali za najgoru frizuru godine!

Svakako prirodnije – 2011.

blank

Ona je jedna od onih brineti koje prelepo izgledaju čak i kada su plavuše.

Riđa maca – 2011.

blank

Još jedan od njenih neuspelih pokušaja. Kada uzmemo u obzir njen karakter, nekako joj bolje pristaje tamnija kosa ili neke intenzivnije boje.

Tamni dani – 2011.

blank

Sa bivšim mužem Rasel Brendom pamti dane kada je bila crnka. Ovo je njeno najprirodnije izdanje!

Šareni pramenovi – 2010.

blank

Neobično, ali ipak vrlo kratkotrajno… Srećom…

Plava perika, ili možda ne? – 2010.

blank

Ovako se pojavila na dodeli MTV nagrada. Definitivno nije prošla nezapaženo, jer izgleda kao voštana figura iz muzeja Madam Tiso.

Kada uporedimo sa svim ostalim izdanjima, suviše obična – 2009.

blank

Evo Keti sa slatkom bob frizurom. Iako je šiškama potrebna dorada, tamna kosa i njene plave oči su definitivno njeni najjači aduti. I naravno, njen fantastičan glas!

Sasvim obična devojka – 2004.

blank

Keti lepog, “bejbi fejs” lica pojavila se na pop sceni još davne 2004. Njen izgled je tada bio drastično drugačiji kada je poredimo sa ovom sada Keti na koju smo godinama unazad navikli.

Koji njen stil ti se najviše dopao? Da li bi ti imala smelosti da stalno eksperimentišeš sa bojama i frizurama? Ako maštaš o eksperimentisanju, da li si razmišljala koji su to preparati sa kojima bi mogla ostvariti svoje fantazije?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devet + sedam =