Kako da uskladiš boju senke za oči sa bojom tvojih očiju?

Kako da uskladiš boju senke za oči sa bojom tvojih očiju?

Dobra senka za oči zaista zna da učini razliku. Njene prelepe boje uvek su umetnički aranžirane u neodoljivom pakovanju. Ne samo da ti je lepo da ih gledaš, već su nijanse u paleti uvek pažljivo odabrane od strane stručnjaka. Zato samo sa jednom kutijicom senke možeš kompletno da našminkaš svoje oči i savršeno ih istakneš.

Kada želimo da istaknemo boju očiju, treba da pođemo od osnove i da posmatramo spektar boja. Ukoliko koristimo kontrastne nijanse senki od naše boje očiju, to će intenzivirati njihovu boju. Koja god da je boja tvojih očiju, odaberi boju senke koja se nalazi na suprotnoj strani spektra.

Ovaj vodič objašnjava ti kako da pronađeš najbolje palete za tvoju boju očiju…

1. Braon oči

Braon oči u sebi sadrže narandžaste i crvene pigmente, pa plave i zelenkasto-zlatne nijanse senki predstavljaju fantastičan izbor. Bilo koja nijansa plave će ti dobro pristajati, a naša preporuka je da isprobaš i mornarsko plavu.

Kako bi još više istakla boju tvojih očiju, stavi tamno plavu senku, olovku ili lajner tik uz liniju trepavica. Ako nisi ljubitelj plave boje, odluči se za zeleno-zlatnu senku. Ona je odlična za svakodnevni neutralni look.

U ovoj paleti senke za oči imaš sve nijanse koje su ti potrebne da bi tvoj make-up bio savršen:

Senka za oči INGRID Ideal Eyes (09)

2. Plave oči

Bogate i tople boje su idealni kontrast plavoj boji očiju. Bogata braon i terakota su boje koje imaju u sebi malo narandžaste nijanse. One su idealne za svakodnevni make-up plavih očiju.

Metalik tonovi kao što su zlatna i bronzana mogu ti pomoći da istakneš svoje oči prilikom večernje šminke. Naš topao savet je da preskočiš crni lajner, jer će izgledati previše grubo.

Tople nijanse narandžaste su savršene za lagani, svakodnevni make-up:

Senka za oči INGRID Ideal Eyes (04)

3. Zelene oči

Da bi obezbedila kontrast zelenim očima, potraži nijanse ljubičaste ili roze. Kako ti dnevni look ne bi bio previše šaren, koristi taupe boju ili druge neutralne tonove preko celog kapka, a ljubičaste nijanse neka budu što bliže liniji trepavica.

Sa zelenim očima je takođe najbolje da izbegavaš grubi crni lajner, a sve druge boje dolaze u obzir. Za noć ti je odličan izbor tamnije ljubičasta koja će istaći tvoje prelepe zelene oči.

Ova nežna paleta je savršena za dodavanje suptilne ljubičaste nijanse tvom dnevnom make-upu:

Senka za oči INGRID Ideal Eyes (12)

4. Oči boje lešnika

Jesenje boje su idealne za isticanje ove prelepe i neobične boje očiju. Odaberi jake braon, zlatne ili zelene tonove ako želiš da tvoja lešnik boja očiju više vuče na braon. Ako hoćeš da istakneš zelene ili zlatne pigmente, isprobaj bronzane boje.

Sve potrebne nijanse u jednoj paleti nudi ti senka za oči Ingrid Ideal Eyes br.06. Njene tople nijanse braon boje odlične su za svakodnevno šminkanje, dok ti je na raspolaganju i suncokret žuta kako bi dala malo živosti neutralnom izgledu.

Senka za oči INGRID Ideal Eyes (06)

Nadamo se da smo ti pomogli u odabiru najbolje senke za oči za tvoju boju očiju. Ukoliko još nisi isprobala kvalitetnu Ingrid kozmetiku, verujemo da ćeš se oduševiti baš ovim senkama za oči, jer naše zadovoljne korisnice jesu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − trinaest =