Da li želiš otkačenu boju kose samo na jedan dan? Ništa lakše…

Da li želiš otkačenu boju kose samo na jedan dan? Ništa lakše...

Sve je više poznatih ličnosti koje prate trendove otkačene boje kose. Pogledaj Keti Peri, Ritu Ora, Niki Minaž i druge. One se bukvalno razmeću duginim bojama u kosi.

Takođe, postoji jako puno primera neobičnih frizura na Pinterestu i Instagramu i svaki put se diviš njihovoj lepoti dok ih posmatraš.

Da li si uhvatila sebe kako maštaš o nekoj takvoj neobičnoj boji kose? Da li se pitaš kako bi ti stajala? Sigurno već možeš da vidiš sebe u takvom izdanju i u svojim mislima već kombinuješ stil oblačenja i šminkanja uz to.

Kada si i bila na korak da isprobaš otkačenu boju kose imala si u glavi milion pitanja…

Šta ćeš da radiš ako ti se ne bude svidelo kako ti stoji? Da li će štetiti tvojoj kosi ako se odmah prefarbaš ponovo u neku „normalniju“ boju? Šta ako odmah drugi dan poželiš neku drugu otkačenu boju kose? Kako bi ta boja izgledala nakon ispiranja? Da li šteti tvojoj kosi? Da li će i dalje imati lep sjaj?

Ne mora ništa da bude tako komplikovano

Na internetu možeš naći puno saveta o tome kako da što bezbolnije privremeno ofarbaš svoju boju kose. Ali opet, nešto se baš i ne osećaš sigurno oko toga. Ne znaš sa kojim preparatom bi bila zadovoljna.

Da li si znala da kod nas postoji baš takav preparat za privremeno bojenje kose koji bi ti u potpunosti odgovarao? Dostupan je u čak 16 otkačenih boja, jako je kvalitetan, a pri tome je njegova cena i više nego pristupačna.

Da, dobro si čula. U pitanju je Venita 1-Day Color sprej u boji. To je privremeni preparat za bojenje kako pramenova, tako i cele kose. Možeš da biraš između 12 ludih nijansi i još 4 boje sa metalik sjajem. Proizveden je u Poljskoj po najstrožijim standardima o kvalitetu i pruža potpunu negu i sigurnost tvojoj kosi.

Nije potrebno da imaš svetlu kosu da bi boja bila intenzivna i na tvojoj kosi. Ukoliko imaš tamniju boju kose, dovoljno je da koristiš osnovnu belu bazu Venita 1-Day Color spreja, pa tek nakon toga naprskaš željenu boju.

Tvoja kosa će ostati sjajna, jer ovaj preperat ni malo ne šteti tvojoj kosi. Ne sadrži dekolorante, oksidanse niti trajne pigmente.

Sada možeš imati i svaki dan drugačiju boju kose ako poželiš, jer se on u potpunosti ispira već nakon prvog pranja.

Kako da ga koristiš?

Vrlo jednostavno:

Potrebno je pre upotrebe dobro protresti sprej u trajanju od 2 minute. Zatim ga naprskaj na svoju kosu (celu kosu ili pramenove) u kratkim mlazevima sa razdaljine od 25-30 cm. Pravi pauze prilikom prskanja i sušenja.

Ukoliko želiš da se brže fiksira tvoja boja obavezno koristi fen za kosu, a da bi je zaštitila nakon sušenja nanesi lak za kosu.

Odaberi ludu boju

Želiš da budeš vatrena crvenokosa na jedan dan? Ili možda želiš ljubičastu boju kose? A šta ako želiš da kombinuješ više boja na kosi?

Pusti mašti na volju i budi smela. Eksperimentisanje sa novom bojom kose nije bilo nikada lakše i bezbednije.

Samo je potrebno da naručiš željene nijanse Venita 1-Day Color sprejeva za kosu u boji i uživaš u promenama.

Zabavi se 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 − devet =