Zašto je kana za obrve novi svetski trend?

Kana za obrve

Ne samo da su tetoviranje i microblading obrva papreno skupi, već rezultati najčešće ne ispune naša očekivanja. Obrve ne deluju prirodno, potrebne su stalne korekcije i boja mnogo brže bledi nego što nam je obećano. Zbog rizika, visokih cena i loših iskustava prijateljica, sve više žena odustaje od trajne šminke i okreću se bojenju obrva, pre svega kanom.

Kana za obrve - pre i posle

Kana za obrve popunjava i definiše oblik obrva bojenjem dlačica i kože, ali ih zahvaljujući prirodnim sastojcima ne oštećuje. Brzo i lako se nanosi kod kuće i dopušta nam da eksperimentišemo sa oblicima obrva, dok ne pronađemo idealan.

Koraci nanošenja kane na obrve

Nanošenje kane na obrve
 1. Očistite lice i dezinfikujte predeo oko obrva kako bi odstranili svaku masnoću.
 2. Pincetom i makazicama doterajte obrve.
 3. Olovkom za oči uokvirite obrve kako biste naneli kanu unutar ovih linija.
 4. Nanesite kremu za lice oko iscrtanih linija da biste zaštitili kožu oko obrva.
 5. Pomešajte malu količinu kreme (оkо 1 cm) sa 8-10 kapi aktivatora u staklenoj posudi.
 6. Mešajte smesu dok ne dobijete ujednačenu kremastu masu.
 7. Aplikatorom prvo nanesite kanu na ivice obrva prateći liniju koju ste iscrtali, a potom unutrašnji deo obrve. Ukoliko Vam je lakše da rukujete četkicom, odaberite malu kosu četkicu zbog preciznosti.
 8. Ako Vam boja pobegne, obrišite je polako štapićem za uši.
 9. Nakon 5-10 minuta isperite kanu vodom.

Da bi Vam boja što duže trajala, u prvih 24 sata posle nanošenja nemojte se sunčati u solarijumu, izbegavajte znojenje i ne sušite obrve grubim trljanjem peškirom, već laganim tapkanjem.

Henna kana za obrve

Prirodni sastojci Henna kana za obrve ne oštećuju dlačice niti kožu, a možete birati između crne i braon nijanse. Svako pakovanje sadrži kremu, aktivator i aplikator koji omogućava precizno nanošenje. Henna kana ima kremastu strukturu i omogućava ujednačeno nanošenje. Jedno pakovanje je dovoljno za 10-15 nanošenja, a boja dugo traje.

Šta je u kutiji?

 • Krema u tubi (15 ml)
 • Bočica sa 3% aktivatorom (15 ml)
 • Aplikator za pripremu smese i nanošenje

Da li ste nekada probali kanu za obrve? Napišite nam utiske u komentarima ili na Instagramu uz hashtag #kozmetikaiparfemirs.

Vaš K&P

Pogledajte spisak prodajnih mesta širom Srbije. Da bi Vam proizvodi stigli brzo na kućnu adresu, naručite ih u našoj online prodavnici. Online narudžbine možete platite putem uplatnice, pouzećem ili platnim karticama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 − deset =