Moje iskustvo sa Ingrid proizvodima [RECENZIJA]

Svaka žena teži ka savršenoj koži, pa tako i Sandra. Iako su žene generalno nekada komplikovane u odabiru kozmetike, većini je kvalitet samih proizvoda najvažnije merilo. Sandra ne voli da kupuje online, jer prvo voli sve da isproba na sopstvenoj koži. Ipak, ovaj put je odlučila drugačije…

Dok je kuckala po netu i tražila razne recenzije proizvoda, naišla je na naš sajt. Tražila je puder. Nije ljubiteljka svakodnevnog korišćenja istog, pa je tražila neki lagan i mat. Brinuo ju je odabir nijanse, međutim, taj osećaj je jako brzo prošao kada je videla koliko realno izgleda slika samih nijansi.

Odabrala je INGRID Ideal Matt sa mineralnim kompleksom koji je preporučen za sve tipove kože, pa čak i za masnu. Ovaj puder u nijansi 303 (dark natural) se potpuno prilagodio njenom tenu. Njena koža je postala glatka i mekana kao svila. Njegova pokrivna moć je srednja do jake.

Kada smo već kod prikrivanja, naravno da svako od nas ima neku nesavršenost na koži. Svakome se dešava da mu pred neki bitan dan iskoči bubuljica. Zato je Sandra tražila korektor, čija bi prekrivna moć bila idealna za nju. Pronašla je korektor INGRID Ideal Skin sa vitaminom E, ekstraktom zelenog čaja i fucogela koji čini izgled tena porcelanskim, a podočnjaci kao da ne postoje!

…A gde su puder i korektor, tu su naravno i konture. Bez premišljanja je odabrala paletu INGRID Ideal Face Contouring Cream. Tekstura palete je kremasta i lako se razmazuje po podlozi. Ona klizi po licu, praveći jake i oštre crte o kojima svaka žena sanja.

Takođe, u ovom praktičnom pakovanju dobijaš i svetliji deo za predeo ispod očiju, kao i kremasti hajlajter koji čini tvoju kožu blistavom i svežom.

Da se sada vratimo na početak. Tu nam je puder, koretkor, konture, hajlajt… Šta nam još fali? Naravno! Rumenilo! INGRID Satin Touch.

To je bila ljubav na prvi „klik“. Rumenilo u obliku ruže, sa sitnim, sitnim gliterom koji ima savršenu pigmentaciju. Dovoljno je jako malo proizvoda da bi obrazi bili pune topline!

Samo lepa žena je srećna žena.

 

Sandrinu originalnu recenziju možete pročitati na njenom blogu ovde: https://goo.gl/aU96Z5 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

11 + deset =