Tečni puder Ingrid „IdeaLumi Nude“ [RECENZIJA]

Svetlana je probala dosta tečnih pudera, jer joj u zadnje vreme retko koji puder u potpunosti odgovara. Među njima našao se i INGRID IdeaLUMI Nude. Prenosimo vam njeno iskustvo…

Automatska pumpica vam omogućava da istisnete taman onoliko proizvoda koliko vam je potrebno. U svom sastavu sadrži anti-age hijaluronsku kiselinu koja vašoj koži obezbeđuje hidrataciju i elastičnost, betain koji stimuliše proizvodnju kolagena, kao i zaštitni faktor SPF10 koji štiti vašu kožu od štetih UV zraka.

Postoji pet različitih nijansi koje su neutralnog podtona, a nijansa koju je ona izabrala je 201 Nude.

INGRID IdeaLUMI Nude tečni puder je idealan puder kako za dnevne tako i za večernje prilike. Izuzetno je lagan, nema osećaja zatezanja kože, niti joj je izazvao neke neželjene pojave. Čak nije smetao ni njenoj masnoj T-zoni. Kremast je, lako se razmazuje i brzo se stapa sa kožom. Odlično je ujednačio ten kože, omogućivši joj srednju ka jakoj pokrivenosti. Veće bubuljice i nepravilnosti ne može u potpunosti da sakrije, ali se bez problema može nadograditi.

Možete ga koristiti uz pomoć četkice, beauty blendera, kao i prstima – Svetlana nije primetila nikakvu razliku u nanošenju.

Ono zbog čega joj se ovaj puder najviše dopao je to što na licu izgleda potpuno prirodno. Ne stvara efekat maske i ne pravi “mrlje“ na licu. Koristi ga samostalno, bez setovanja i traje joj sve do momenta dok ne poželi da ga skine. Ne uvlači se u pore, solidno pokriva i veće podočnjake i koža može da diše. Kada ga nanese ima osećaj da joj je lice hidrirano kao da je nanela kremu za lice.

Svetlana je potvrdila da je ovo zaista jedan od retkih pudera koji je ispunio sva njena očekivanja. Osim toga, u potpunosti prija njenoj koži. Njeno mišljenje je da je INGRID IdeaLumi Nude mnogo bolji od mnogih drogerijskih pudera koje je prethodih dana probala.

Da li si ti probala INGRID IdeaLumi Nude? Ako jesi, podeli svoje iskustvo u komentaru.

_____________

Svetlaninu originalnu recenziju možeš pročitati ovde: https://goo.gl/x5AwC8

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

jedan × tri =