Sofija Grijak: Kako odabrati prajmer za lice? [TUTORIJAL, VIDEO]

Sofija Grijak prajmeri za lice

Sofija Grijak Iličić, naša poznata Youtube blogerka sa preko 106 hiljada pratilaca, objašnjava čemu služi prajmer (podloga) za lice, kako se koristi, koje vrste postoje i kako da odaberete savršen prajmer za svoje lice.

Video je odličan tutorijal za dame koje nikada nisu koristile podloge za šminku, ali i za one koje još nisu pronašle svoj savršen prajmer.

Sofija detaljno odgovara na najčešća pitanja svojih pratilaca o prajmerima i objašnjava da su pri odabiru najvažnija dva pitanja: koji tip kože imate i koje efekte želite da postignete.

Video pokriva 6 tipova Ingrid Cosmetics podloga za šminku, i to: Mattifying & Anti-Redness za osobe sa probematičnom kožom, Smoothing & Illuminating za stariju i umornu kožu, Smoothing & Mattifying za masnu kožu, Mattifying & Anti-Pollution za matiranje kože, Long-Lasting Moisturizing & Rejuvenating za suvlju kožu i Reducing Wrinkles & Mimic Lines podlogu za ublažavanje bora na licu.

Uživajte u video tutorijalu i napišite nam u komentarima da li ste već koristile prajmer za lice i koji su Vam utisci?

Vaš K&P

Pogledajte spisak prodajnih mesta širom Srbije. Da bi Vam proizvodi stigli na kućnu adresu, naručite ih u našoj online prodavnici, a platite putem uplatnice, pouzećem ili platnim karticama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 5 =