You are here

Blog

Evo kako da izgledaš kao Deneris Targarien iz “Igre Prestola”

 

"Igre prestola", svetski poznat serijal nadahnuo je mnoge umetnike. Iako naizgled neprimetna, kozmetika igra veliku ulogu u dočaravanju karaktera pojedinih likova. Evo kako možeš sa dostupnom kozmetikom da postigneš look kao lepa dama, Deneris Targarien.

7 trikova i saveta za šminkanje različitih oblika usana

 

Bilo da imaš tanke, asimetrične ili punije usne, šminka ima moć da ih naglasi na pravi način i učini lepšim. Upravo smo zato odlučili da posvetimo ovaj članak šminkanju različitih oblika usana i kako da pomoću pravilnog make-up-a izvučeš najbolje iz njih…

 

6 Make-up trendova koji nas očekuju u 2017. godini

 

Praćenje najnovijih make-up trendova ne znači da treba da izgledaš kao i sve ostale devojke sa Facebook-a ili Instagrama. Lako je pogubiti se u svemu tome, ali baš suprotno, možeš pratiti modu i dati joj svoj upečatljivi stil. Pročitaj koji će make-up stilovi obeležiti 2017. godinu.

 

Kako da našminkaš obrve da bi izgledale punije i deblje?

 

Ukoliko su oči ogledalo duše, onda su obrve okviri. One daju konturu i strukturu tvome licu. Bez obzira kako su tvoje oči našminkane, izgled tvojih obrva može lako da upropasti tvoju celokupnu pojavu. Iako oblikovane i očešljane, tanke i oskudne obrve su podjednako neatraktivne, baš kao i da si ih ostavila zapuštenima.

 

Kako da koristiš rumenilo, bronzer i hajlajter?

 

S obzirom da je sada konturisanje lica u trendu, bez rumenila, bronzera i hajlajtera ne može da se zamisli savršen make-up. Ukoliko nisi 100% sigurna kako da ih pravilno koristiš, mi ćemo ti otkriti njihovu tajnu.

Kako da odabereš ludu nijansu kose?

 

Svako ko obožava da farba svoju kosu neobičnim bojama sigurno često sebi postavlja pitanje: “Za koju ludu nijansu da se odlučim? Šta bi mi pristajalo? Sa kojom nijansom bi se najbolje osećala?”

Potrudićemo se da ti pomognemo da otkriješ najbolji izbor za sebe i isprobaš magiju jedinstvene Trendy pene za kosu u boji.

9 saveta i trikova kako da besprekorno naneseš ajlajner

 

Da li ti se ruka počne tresti svaki put kada uzmeš u ruke ajlajner ili olovku za oči? Saosećamo sa tobom, jer se mnogima to dešava. Ponekad nam i iscrtavanje obične prave linije može biti zeznuto, a ne kada je u pitanju crtanje besprekornog cat eye look-a i to na sopstvenim kapcima.

 

Stranice