Emilija Milojević: Tečni puder Ingrid „Mineral Silk & Lift“ [VIDEO]

emilija recenzija tecni puder mineral silk lift

Emilija Milojević, naša poznata Youtube blogerka sa više od 80 hiljada pratilaca, testirala je Ingrid tečne pudere Mineral Silk & Lift i iznela svoje utiske o kvalitetu i osobinama kolekcije. Prenosimo njene utiske, a na dnu strane možeš pogledati i njen video.

Kada je najavila recenziju, iznenadila se brojem pozitivnih komentara svojih pratilaca. Zbog pristupačnosti cene od samo 429 dinara, imala je sumnju u kvalitet proizvoda, ali se vodila brojnim pozitivnim ocenama. Testirala je prvo sve nijanse na ruci i potvrdila da boje ne oksidišu i da su sve neutralnog podtona (osim nijanse 30 – Natural Beige koja ima blagi topao ton) što smatra da odgovara osobama sa naših prostora. Puderi su gusti i kremasti i pri skidanju boja sa ruke primetila je da se teže skidaju odnosno da su dugotrajni.

Tečni puder Mineral Silk & Lift dolazi u 5 nijansi (280 – Light Ivory, 29 – Porcelain, 30 – Natural Beige, 31 – Golden Beige i 32 – Warm Sand), od kojih je 280 – Light Ivory najsvetlija, a 32 – Warm Sand najtamnija. Emilija je testirala nijansu 31 – Golden Beige.

Na jednu polovinu lica je nanela puder sunđerom, a na drugu četkicom i više joj se dopalo kako se nanosi četkicom. Primetila je da se lako nanosi i blenda, da ima srednju pokrivnu moć i da je nadogradiv. Na licu ostavlja osećaj kao kada naneseš hidratantnu kremu. Dobro se setuje i ima svilenkast finiš. Dopada joj se što daje prirodan izgled koži i što se ne vidi da imaš puder na licu.

Emilija je napisala update o dugotrajnosti pudera. Na njenoj koži je bio postojan 8 sati, a pre prosijavanja je prošlo 4 sata. Zbog testiranja je nanela prajmer samo oko nosa da ne bi menjao teksturu pudera. Emilija je ovom Ingrid tečnom puderu dala konačnu ocenu 4. 

Hidratantan Mineral Silk & Lift tečni puder zaglađuje kožu i prikriva nesavršenosti na licu. Minerali magnezijuma, bakra i cinka usporavaju starenje kože i pružaju joj svilenkast i mladolik izgled. Postojan je na koži i do 16 sati nakon nanošenja. Sadrži UV zaštitu koja štiti kožu od sunca. Odgovara svim tipovima kože i ima zapremina od 30 ml.

Da li si probala Ingrid tečni puder Mineral Silk & Lift i koji su ti utisci? Napiši nam u komentaru ili na Facebooku i Instagramu.

Tvoj K&P

Pogledajte spisak prodajnih mesta širom Srbije. Da bi Vam proizvodi stigli na kućnu adresu, naručite ih u našoj online prodavnici, a platite putem uplatnice, pouzećem ili platnim karticama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × četiri =